Alle broodnodige voedingsstoffen binnenkrijgen met Healthcaps

 

Wist je dat vitaminepillen en andere voedingsstoffen die je met capsules kan slikken vaak minder goed werken  dan je zou denken? Dit zijn vaak capsules die maar een stof bevatten en daardoor niet heel veel aanrichten op de lange termijn. Wij hebben echter capsules ontwikkeld waarbij dat wel zo is. Hiervoor hebben we gekeken naar de belangrijkste voedingsstoffen die mensen over de hele wereld binnen krijgen. Je vindt in onze groente vervangende capsules daarom niet alleen boerenkool en broccoli bijvoorbeeld, ook minder bekende voedingsstoffen zoals kurkuma en gooit je dus een zijn verwerkt in Healthcaps.

Hoe worden Healthcaps gemaakt?

Dankzij een uitgebreid proces wat voorafgaat aan het fabriceren van de capsules, blijven de juiste voedingsstoffen over, als je normaal eten bakt of kookt, blijven en zelfs minder goede voedingsstoffen over.dit komt omdat de fruit en groente gevriesdroogd en gemalen worden. Hierdoor blijven alleen de juiste stoffen over en deze worden gelijk ingevroren zodat het wel allemaal vers blijft. Dit is erg belangrijk voor de voedingswaarde.

images

Ideaal voor mensen die een dieet volgen

Volg je een streng dieet en krijg je daardoor nu alle voedingsstoffen binnen die eigenlijk wel nodig zijn? Veel mensen die een dieet volgen krijgen bijvoorbeeld te weinig koolhydraten binnen of te weinig eiwitten. Beiden wil je natuurlijk niet teveel van hebben, het zijn echter wel noodzakelijke stoffen. Bij het samenstellen van onze weekschema’s en maand boksen hebben wij er rekening mee gehouden dat deze vervangen de capsules je dieet kunnen aanvullen

23347459_1182685648531607_6621996292258136064_n

Waar zijn Healthcaps nog meer geschikt voor?

Omdat deze capsules alle voedingsstoffen bevatten die je nodig hebt, kan je er goed gebruik van maken als je bijvoorbeeld een survivaltocht gaat beginnen, de capsules nemen niet veel ruimte in bij je bagage en hebben veel meer goede voedingsstoffen dan het geval is bij andere vitaminepillen bijvoorbeeld. Ook als je bepaalde soorten groenten en fruit niet kan eten of niet lust dan kunnen Healthcaps een welkome oplossing zijn. Op deze manier hoef je de groente niet echt te eten maar krijg je toch de juiste voedingsstoffen en mineralen binnen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.